Electrische epilatie

Elektrische epilatie zorgt ervoor dat storende haren ‘definitief’ verdwijnen. De huidtherapeut laat een minuscuul naaldje in het haarzakje glijden waar een stroomstootje de haarwortel vernietigt. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner; uiteindelijk verdwijnen ze. Elektrische epilatie is niet pijnloos, maar de stroomsterkte is regelbaar. Daardoor blijft het voor iedereen draaglijk. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak.

Overbeharing

Storende of overmatige beharing op ongewenste plaatsen, wat voor veel vrouwen en mannen als een probleem wordt ervaren.

Hypertrichose is bovenmatige haargroei op plaatsen waar van nature al enige haargroei is. Er kunnen fijne haartjes verschijnen in het gezicht, bij de slapen en bij de wenkbrauwen. Haren op de armen kunnen langer worden en in aantal toenemen. Onderbenen en romp zijn dan meestal ook zwaarder behaard. Hypertrichose komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor en ontstaat in de pubertijd.

Hirsutisme is haargroei die optreedt bij vrouwen op plaatsen waar meestal alleen mannen haren ontwikkelen. Veel haar verschijnt dan op plekken waar vrouwen gewoonlijk alleen donshaar hebben: op de bovenlip, wangen, kin en hals, rond de tepels, op de borst, de rug, de buik en in de liesstreek. Ook op armen en benen is de haargroei meer dan ‘normaal’.

Informatie

Voor de behandeling

De haren vier weken van te voren niet trekken, harsen, bleken. Knippen of scheren mag tot drie dagen voor de behandeling.

Na de behandeling

De huid 24 uur met “rust” laten en sunblock gebruiken.

Tarieven

Epileren 30 minuten
€ 49
Alle tarieven

Afspraak maken?

Heeft u last van genoemde aandoeningen en wilt u een gesprek over de mogelijkheden tot behandeling hiervan? Maak dan nu snel een afspraak.

Maak afspraak