Waar kunt u ons vinden?
OORD Huidtherapeuten
info@thoord.nl

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u ons mailen, bellen (telefoonnummer: 058-2861221 tussen 9-12 uur) of het onderstaande afspraakformulier invullen.

Intake gesprek
Indien u in aanmerking denkt te komen voor een van de behandelingen die het DCCL uitvoert, dan kunt u direct contact met ons opnemen voor een afspraak voor een intake gesprek. Een intake gesprek kost € 45,- en behandeling vindt niet direct plaats tijdens dit eerste bezoek. Voor de intake worden ook kosten berekend los van de kosten voor de ingreep.

Afspraak annuleren
Mocht een afspraak onverhoopt niet uitkomen dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven. Bij het niet verschijnen voor een gemaakte afspraak die niet 24 uur van te voren is afgezegd wordt kosten in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedragen € 45,- voor een afspraak van een half uur en € 90,- voor een afspraak van een uur.

 

eerste afspraakvervolgafspraak
Bereikbaarheid MCL

Met openbaar vervoer

Het MCL is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Leeuwarden (tevens busstation) gaan verschillende buslijnen naar het MCL. Als u met de trein komt: u vindt het busstation links van de uitgang van het NS-station.

Op het terrein van het MCL is een bushalte; de stadsbus stopt dus bijna ‘voor de deur’ van het ziekenhuis. De halte van de streekbussen is nabij het MCL; vanaf de halte Borniastraat is het nog ca. vijf minuten lopen naar de hoofdingang.

Met auto
De hoofdingang van het MCL is aan de Henri Dunantweg 2 in Leeuwarden. Het MCL is vanaf alle invalswegen aangegeven op de ANWB-borden. U kunt in Leeuwarden de rondweg volgen (ANWB-borden naar ‘ring’ of ‘ring zuid’). Volg de richting H-MCL hoofdingang.

Parkeren
Voor parkeren betaalt u een vergoeding. Bij de entree van het parkeerterrein van het ziekenhuis krijgt u een parkeerkaartje. U betaalt de vergoeding bij het verlaten van het ziekenhuis. De betaalautomaat staat bij de ingang van de parkeerplaats. Vanaf 1 januari 2012 gelden de volgende tarieven:

  • 0 – 20 minuten: gratis
  • 21 – 60 minuten: € 1,50
  • 61 – 90 minuten: € 2,50
  • 91 – 120 minuten: € 3,00
  • 121 – 150 minuten: € 3,50
  • 151 – 180 minuten: € 4,00
  • meer dan 180 minuten: € 4,50

 

 

Wij zijn ook te vinden op HuidzorgZoeker !