Waar kunt u ons vinden?
OORD Huidtherapeuten
info@thoord.nl

Afspraak maken?

Voor het maken van een afspraak kunt u ons mailen, bellen (telefoonnummer: 058-2861221 tussen 9-12 uur) of het onderstaande afspraakformulier invullen.

Intake gesprek
Indien u in aanmerking denkt te komen voor een van de behandelingen die het DCCL uitvoert, dan kunt u direct contact met ons opnemen voor een afspraak voor een intake gesprek. Een intake gesprek kost € 45,- en behandeling vindt niet direct plaats tijdens dit eerste bezoek. Voor de intake worden ook kosten berekend los van de kosten voor de ingreep.

Afspraak annuleren
Mocht een afspraak onverhoopt niet uitkomen dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren aan ons door te geven. Bij het niet verschijnen voor een gemaakte afspraak die niet 24 uur van te voren is afgezegd wordt kosten in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedragen € 45,- voor een afspraak van een half uur en € 90,- voor een afspraak van een uur.

 

eerste afspraakvervolgafspraak
Bereikbaarheid MCL

Met openbaar vervoer
Het MCL is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station / Busstation Leeuwarden gaan verschillende buslijnen naar het MCL. Als u met de trein komt dan vindt u het busstation links van de uitgang van het NS-station. De stadsbushalte “Henri Dunantweg” is op het terrein van het MCL, hier stopt de stadbus bijna ‘voor de deur’ van het ziekenhuis. Voor streekbussen is halte “Borniastraat” ca. vijf minuten lopen naar de hoofdingang van het MCL. Ongeveer elke 10 minuten vertrekt er een bus vanaf het MCL. Exacte dienstregelingen kunt vinden op www.9292.nl.

Met auto
De hoofdingang van het MCL is aan de Henri Dunantweg 2 in Leeuwarden. Het MCL is vanaf alle invalswegen aangegeven op de ANWB-borden. U kunt in Leeuwarden de rondweg volgen (ANWB-borden naar ‘ring’ of ‘ring zuid’). Volg de richting H-MCL hoofdingang.

Parkeren
Voor parkeren betaalt u een vergoeding. Bij de entree van het parkeerterrein van het ziekenhuis krijgt u een parkeerkaartje. U betaalt de vergoeding bij het verlaten van het ziekenhuis. De betaalautomaat staat bij de ingang van de parkeerplaats. Vanaf 1 januari 2019 gelden de volgende tarieven:

  • 0 – 20 minuten: gratis
  • 21 – 60 minuten: € 1,50
  • 61 – 90 minuten: € 2,50
  • 91 – 120 minuten: € 3,00
  • 121 – 150 minuten: € 3,50
  • 151 – 180 minuten: € 4,00
  • meer dan 180 minuten: € 4,50