Huidverzorging

Wij verkopen in het DCCL huidverzorgingsproducten van de volgende merken:

  • Louis Widmer
  • Meditopics
  • ZO Medical

Informatie

Dr. ZeinObagi (dermatoloog , Beverly Hills, USA), is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van ObagiMedical, ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health. Hij is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging. Zijn producten worden ingezet voor specifieke aandoeningen zoals onder andere hyperpigmentatie, melasma/zwangerschapsmasker, actinische keratose, acne (-littekens), rosacea en huidveroudering in het algemeen.

De filosofie van dr. Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

Om deze gezonde huid te kunnen bereiken heeft dr. Obagi diverse transformatiesystemen ontwikkeld. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en advies van een Obagi Specialist. De producten worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van gemiddeld een huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar. Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. Obagi Specialisten zijn opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat.

Meer informatie over de producten is terug te vinden op de websites van ZO Medical en ZO Skin Health.

(Zijn filosofie staat haaks op andere cosmeticamerken die voornamelijk gebruik maken van moisturizers. Moisturizers zijn crèmes die de huid ‘lui’ maken in plaats van de huid te stimuleren om zelf aan het werk te gaan en de balans te herstellen.)

Tarieven

Alle tarieven

Afspraak maken?

Heeft u last van genoemde aandoeningen en wilt u een gesprek over de mogelijkheden tot behandeling hiervan? Maak dan nu snel een afspraak.

Maak afspraak